Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

GEANNULEERD Actieve hoop – dagworkshop in Emblem

GEANNULEERD WEGENS CORONA
Deze workshop vertrekt vanuit een gedeelde bezorgdheid en hoop voor de aarde, onze thuis. We verbinden ons sterker met onze plek en deze tijd op aarde en met elkaar. Vanuit die verbinding krijgen we meer voeling met ons verlangen, onze potentie, onze daadkracht en weerbaarheid. We ervaren zo meer veerkracht om de huidige crisissen het hoofd te bieden.De workshops zijn gebaseerd op “Het werk dat weer verbindt” van ecofilosofe en systeemdenker Joanna Macy.

Doorheen diverse oefeningen ervaren we de kracht van dankbaarheid. Creëren we een veilige plaats om te openen voor de pijn voor de aarde die in ons leeft. We ervaren hoe het delen met elkaar bevrijdend en empowerend werkt. Nieuwe inzichten helpen ons met andere ogen te kijken en ons bewustzijn te verbreden. Dit alles ondersteunt ons in het vinden van een persoonlijk antwoord op de uitdagingen waar we voor staan.

Trainers: Inge Vermeire – Steven Vromman

Kostprijs: Een bijdrage volgens eigen draagkracht tussen: € 60 – 120 incl BTW. Wens je een factuur? Stuur een bericht naar steven@lowimpactman.be

Voor wie met de trein naar Emblem komt: Lier Station en dan 15 min met Blue bike of bus 1

september 12 2020

Details

Date: september 12, 2020
Time: 10:00 am - 5:00 pm
Kostprijs: €60 – €120
Evenement Categorieën:
ik schrijf me in

Locatie

WELLBECONOMY HUB EMBLEM (LIER)

Heidestraat 76
Emblem, Antwerpen 2520 België

+ Google Maps

Organisator

Steven Vromman
Tel: +32486072606
Email:
website organisatie