Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

ACTIEVE HOOP IN CORONATIJD – ONLINE GRATIS WORKSHOP

BESTEL JE GRATIS TICKET OM MEE TE DOEN.

Wat is de impact van covid-19 op jouw dagelijks leven? Deze crisis lijkt veel van wat we vanzelfsprekend vinden in vraag te stellen.

Gelukkig bestaan er methodieken om met dergelijke schokken om te gaan. Al jaren geleden ontwikkelde Joanna Macy ‘The Work That Reconnects’: een verzameling oefeningen die ons helpen met een nieuwe blik te kijken naar de wereld, moed te houden in tijden van verandering en ons persoonlijk antwoord te vinden op uitdagingen. ‘Het werk dat weer verbindt’ voedt een levenshouding van ‘actieve hoop’, waarbij je met jouw keuzes en acties mee vorm geeft aan de samenleving die je voor ogen hebt.

Tijdens deze gratis online workshops kan je kennis maken met deze unieke aanpak. Dezelfde workshop wordt verschillende keren herhaald zodat ieder de kans heeft om mee te doen. Er is geen voorkennis vereist.

Je ervaart de kracht van de oefeningen in kleine en grote virtuele groepen en leert bij over de houding van ‘actieve hoop’.

Het is nodig op voorhand in te schrijven. Na inschrijving ontvang je de link waarmee je kunt deelnemen aan de online bijeenkomst.

mei 11 2020

Details

Date: mei 11, 2020
Time: 8:00 pm - 10:00 pm
Kostprijs: Gratis
Evenement Categorieën:
ik schrijf me in

Locatie

online

Organisator