Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De kracht van natuurverbondenheid ervaren

Als we met open ogen om ons heen kijken, zien we, naast alle schoonheid, veel ontwrichtingen en ontrafelingen van de natuur en de samenleving. De angst, het verdriet, de woede en de hulpeloosheid die we hierdoor voelen, zijn vaak zwaar te dragen. Het is belangrijk te zien dat dit niet enkel onze persoonlijke pijn is, maar ook de collectieve pijn van al het leven op aarde. Wanneer we samenkomen en onze gevoelens over de aarde vrijmaken, realiseren we onze radicale onderlinge verbondenheid en biedt dit een weg om deel te zijn van de aarde die zichzelf geneest.

Het werk dat weer verbindt, van Joanna Macy, biedt praktijken om deze aangeboren verbondenheid met elkaar en de levende aarde opnieuw tot leven te wekken en ons te begeleiden in de grote ommekeer naar een leven ondersteunende toekomst.

Na een introductie gaan we samen kennismaken met de 4 stappen van het verbindingswerk. De weg om de werking van deze methode te ontdekken loopt via het samen ervaren ervan. Aan de hand van oefeningen gaan we met andere ogen kijken naar de wereld van vandaag en ontwikkelen we nieuwe inzichten en kracht om weer op pad te gaan. Hou je klaar voor dit experiment.

oktober 12 2021

Details

Date: oktober 12, 2021
Time: 7:30 pm - 9:00 pm
Kostprijs: gratis
Evenement Categorieën:
ik schrijf me in

Locatie

online

Organisator

Ilse Simoens
Email:
website organisatie